Dagelijks de beste deal voor de scherpste prijs
Elke dag nieuwe deals
Al 19 jaar de beste deals van Europa
Actieve community
thermoray-terrasheaters
Home

Thermoray Terrasheaters

In de winter lekker het terras op

Als we iets missen in de winter, dan zijn het wel de eindeloze zomeravonden op het terras. Maar met de terrasheaters van Thermoray kan jij zelfs in de winter het terras op. Wel raden we je aan om een jas en warme schoenen aan te doen in plaats van je zomerse outfit met teenslippers. 


Veelgestelde vragen

Zijn de Thermoray heaters waterbestendig?
Het is aan te raden de Thermoray heaters afgeschermd of beschut te plaatsen. De Thermoray heaters vallen in de IPX4 beschermingsklasse.

Hoe lang is het netsnoer dat er aan zit?
Het netsnoer is 120 cm lang.

Zit er een timerfunctie op?
Met de afstandsbediening of wandschakelaar kunnen de heaters aan/uit geschakeld worden. Ook kan de timerfunctie gebruikt worden waarmee de heater voor 1, 2 of 4 uur verwarmt.

Is het mogelijk om de heater te richten?
Om de heater te richten zul je twee moeren gedeeltelijk moeten losdraaien, de heater in de gewenste stand plaatsen en de moeren weer vastdraaien. Dit is zeker geen lastige klus, maar niet per se bedacht om regelmatig uit te voeren. De heater moet uit en goed afgekoeld zijn alvorens de handeling uit te voeren is. De heaters geven veel warmte af. De kans is dus groot dat de heater in de ‘middelste positie’ voldoende warmte afgeeft.

Is de heater zowel horizontaal als verticaal te gebruiken?
Let op het feit dat de voorzijde van het verwarmingspaneel zeer heet wordt. Derhalve adviseren wij een ophanghoogte van minimaal 210 cm. Dat wordt in verticale positie natuurlijk lastig. De heater functioneert overigens prima in verticale positie.

Waar zit de elektrische aansluiting op de heater?
De aansluiting zit aan de linkerzijde of rechterzijde afhankelijk van hoe de heater opgehangen wordt. Functioneel gezien maakt het niet uit hoe de heater opgehangen worden.

Wat voor type verwarmingselementen worden gebruikt in deze heaters?
Het betreffen infrarood heaters. Echter zonder de vaak kenmerkende rode gloed. Het zwarte stralingsoppervlak wordt niet rood en straalt geen kleur uit. De verwarmingselementen in de heater zijn niet te vervangen.

Is de temperatuur instelbaar?
Nee, je kunt de temperatuur niet zelf regelen.