Internet's Best Online Offer Daily - iBOOD.com

Cookiebeleid

iBOOD.com maakt gebruik van cookies en overige tracking technologieën zoals web beacons en SDK's op haar website en applicaties (hierna: platform). Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek(en) aan het platform willen verbeteren, vinden wij het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij cookies gebruiken.

Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein tekstbestand dat met pagina's van onze website wordt meegestuurd en door je webbrowser op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. Sommige cookies helpen slechts bij één website bezoek de link te leggen tussen jouw activiteiten op ons platform. Andere cookies blijven bewaart op de harde schijf van je computer en worden op het moment dat je onze website opnieuw bezoekt teruggestuurd naar onze servers of die van derde partij die de cookie voor ons heeft geplaatst.

Wat zijn overige tracking technologieën?

Naast cookies worden ook andere trackingtechnologieën gebruikt die te vergelijken zijn met cookies. Dit kunnen bijvoorbeeld web beacons (ook bekend als pixeltags, web bugs of gifs), tracking-URLs of software development kits (SDKs) zijn. Een web beacon is een klein plaatje van slechts 1 pixel die op je computer komt als deel van een webpagina, in een app, een advertentie of een HTML e-mailbericht. Deze pixels kunnen worden gebruikt om informatie van je, zoals je type apparaat en besturingssysteem, het IP-adres en de tijd van je bezoek. Ze worden ook gebruikt om cookies te bedienen en lezen in je browser. Tracking-URL's worden gebruikt om vast te stellen via welke doorverwijzende website ons platform wordt bezocht. SDK's zijn kleine stukjes van een code die zijn opgenomen in onze app en hebben dezelfde functie als cookies en web beacons.

Naast cookies maakt ons platform ook gebruik van social media buttons. Deze buttons zijn opgenomen om webpagina's te kunnen promoten ('liken') of delen ('tweeten') op sociale netwerken als Facebook, Twitter, Google+ en Youtube. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter, Google + en Youtube zelf afkomstig zijn.

Al deze technologieën samen worden in deze verklaring aangeduid als "cookies".

Welke cookies gebruiken wij?

Functionele cookies
Wij maken gebruik van verschillende functionele cookies om er voor te zorgen dat ons platform goed fungeert en gemakkelijk te gebruiken is. Zonder cookies zou het winkelmandje de door jou geselecteerde producten niet kunnen onthouden. Ook het onthouden van je adres is een functie die zonder cookies niet zou werken. Sommige van de functionele cookies die gebruikt worden voor functionele doeleinden zijn zo essentieel voor de werking van ons platform dat deze niet uit te schakelen zijn. Deze cookies zullen niet langer dan een aantal uur na je websitebezoek bewaard worden.


Analytische cookies
Wij analyseren je gedrag op ons platform door middel van cookies om ons platform te kunnen verbeteren en aan te passen aan jouw wensen. Wij hopen op deze manier onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Marketing cookies
Wij plaatsen marketingcookies op ons platform. Door middel van deze cookies kunnen wij voor jou interessante aanbiedingen en/of kortingen aanbieden. Voor dit doeleinde analyseren wij onder andere hoe vaak je ons platform gebruikt en welke producten je interessant vindt. Zo kunnen wij ons aanbod en advertenties beter op jouw wensen aanpassen. Een ander marketingdoel waarvoor wij trackers gebruiken is het controleren of je van een website komt van een van onze adverteerders.
Bekijk hier een specifieke lijst van cookies die wij gebruiken inclusief de bijhorende doeleinden. Kom je andere cookies tegen dan wij hebben beschreven in onze cookielijst, laat het ons weten.

Cookie-instellingen aanpassen en cookies verwijderen
Browsers accepteren over het algemeen standaard cookies. Als je niet wilt dat je browser automatisch cookies van onze platform opslaat, kun je je instellingen wijzigen zodat je eerst een melding krijgt. Je kunt de instellingen zelfs zo wijzigen dat enkel een gedeelte van de cookies geaccepteerd of geweigerd worden. Je kunt de toestemming voor cookies verwijderen door de opgeslagen cookies te verwijderen. Als je meer dan één apparaat of browser gebruikt, moet je deze instellingen bij elk van deze apparaten en/of browsers herhalen.

Let op: als je cookies van iBOOD.com uitschakelt, kan dit je shop beleving bij ons beïnvloeden. Mogelijk werken delen van de website dan niet meer of zie je content die jij niet interessant vindt.
Via de onderstaande links vind je de handleiding van de meest gebruikte browsers. Kom je er niet uit of gebruik je een andere browser? Gebruik dan de help-functie van je browser.

Recht op inzage, correctie of verwijdering van jouw gegevens
Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van jouw gegevens. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je bij een dergelijk verzoek vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser. Voor verzoeken kun je contact met ons opnemen via dpo@ibood.com. Wij zullen, uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Als je vragen of klachten hebt met betrekking tot ons cookiebeleid dan staan wij je graag te woord.

Autoriteit persoonsgegevens
Wij helpen je graag verder met je vraag. Op grond van de General Data Protection Regulation (GDPR) heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen de verwerking van je persoonsgegevens. Je kan hierover contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens iBOOD.com
Contactweg 159-2
1014 BJ Amsterdam
E-mail: dpo@ibood.com o.v.v. Cookiebeleid
Tel: +31 (0) 20 681 13 88

Het cookiebeleid kan worden aangepast. Laatste update: 12.07.2019