Internet's Best Online Offer Daily - iBOOD.com

i•BOOD (de; m; meervoud: iBOOD's)

1. Afkorting van 'internet's Best Online Offer Daily'

2. Europa's grootste deal community platform

a.) Elke dag vind je hier de beste merken tegen scherpe prijzen. Wees er snel bij want de deals wisselen snel en de voorraad is beperkt. Het kan dus maar zo zijn dat je te laat bent omdat een deal is uitverkocht of inmiddels geswitched is met een nieuwe deal!
b.) 11x op een rij winnaar van de Website van het Jaar award in de categorie E-commerce.


Die boormachine die je al even op het oog hebt? Die laptop waar je over droomt? Regelen we voor je. Al sinds 2005 maken we het beste voor iedereen bereikbaar. Het was onze missie toen en nu om je iedere dag monsterdeals te tonen!

 Onze reis.... 

26 september 2005

Op 26 september 2005 ging de aller-aller-eerste dagdeal van van Europa live en iBOOD, internet's Best Online Offer Daily, was geboren. Elke nacht om 00:00 kwam er een nieuwe deal van een A-merk online tegen de allerlaagste prijs die er op het web te vinden was.

 

Het begrip 'dagdeal' werd al snel populair en mede door het unieke productforum waar geïnteresseerden over de deal konden discussiëren groeide de trouwe iBOOD community. De geregelde aanwezigheid van een Product Expert, een vertegenwoordiger van het merk, op het forum was eveneens een schot in de roos: direct antwoord op al je vragen door iemand die er écht verstand van heeft!

 

Al snel groeide iBOOD en kwamen ook de UK, Ierland, België, Polen en Oostenrijk bij de iBOOD-familie. Niet lang na de lancering in Duitsland, won iBOOD in 2008 het ComputerBild Testsieger-predikaat en in 2009 beloonde de iBOOD community zichzelf met het winnen van de "Website van het Jaar-award" in Nederland, een succes dat zich sindsdien elk jaar heeft herhaald!

 

Medio 2012 werden de iBOOD-'zusjes' Health & Beauty en Home & Living in het leven geroepen om aan de immer groeiende vraag van dagdeals in deze categoriën te voorzien en niet lang daarna de Extra. De enige echte online koopjesjacht, de iBOOD HUNT, was inmiddels al een begrip in alle landen en razend populair met als hoogtepunt natuurlijk de iBOOD BOX, die ons destijds behoorlijk wat downtime kostte ;-).

 

Jarenlang bouwde iBOOD aan het succes op hetzelfde platform, maar uiteindelijk voldeed dat echt niet meer (vraag een iBOOD-ers maar eens hoe lang er om een winkelwagentje gevraagd is, of hoe we ooit deals in verschillende kleuren of maten aanboden ;)). In oktober 2014 werd het nieuwe iBOOD platform live gezet, de site waar je nu naar kijkt.

 

In April 2015 nam Media Markt een meerderheidsbelang in iBOOD, en ook achter de schermen groeide iBOOD, steeds meer mensen met een passie voor het concept sloten zich aan en samen geven ze elke dag de volle 100% met maar één doel: jou de allerbeste deals van het web presenteren!

 

 

In 2017 vonden we dat jullie het maar zelf moesten doen. Soort van, dan. ;-) We breidden ons assortiment uit met allerlei doe-het-zelf deals. Aan de slag!

   
   

In 2019 besloten we dat niks ons te gek of ver weg is, en jullie ook niet. Yes, we bieden nu ook wel eens reisdeals aan! Ook heeft het management dit jaar iBOOD teruggekocht, samen met Nederlandse investeerder Walvis. Alle focus op iBOOD als merk en de ondernemersgeest op 1!

 
 

Vandaag