Internet's Best Online Offer Daily - iBOOD.com

 

 

DagDeals

De beste A-merk deal die iBOOD te bieden heeft in diverse categorieën zoals Electronica en Doe-het-zelf. Altijd tegen de laagste prijs die je online kunt vinden. En zoals je misschien al kunt raden: de deal is alleen VANDAAG beschikbaar. Tot middernacht, om precies te zijn, of tot uitverkocht. Om middernacht, vervangen we de iBOOD van vandaag voor de iBOOD van morgen en wordt de iBOOD van vandaag de iBOOD van gisteren. Snappie?

FlashSales

Een groep aanbiedingen die we bij elkaar gezet hebben omdat ze iets delen. Ze zijn allemaal van hetzelfde merk bijvoorbeeld. Of het zijn allemaal aanbiedingen in een bepaald thema. Moederdag bijvoorbeeld, of Kerstcadeaus, Adventurevouchers.. nou ja, je snapt het wel. Niet alleen bevat een FlashSale meerdere aanbiedingen, hij is ook voor meerdere dagen beschikbaar... maar: net als de DagDeal wel zolang de voorraad strekt. Dus weg=weg, op=op, te laat= te laat, etc. etc.

HUNT

Een tornado van hon-der-den deals! 24 of 48 uur lang komt de ene na de andere monsterdeal in rap tempo voorbij en voor elke deal geldt: beperkte voorraad dus wees snel, want op... is op.

Zorg dat je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief om te weten wanneer er een HUNT is, en mis het niet!

SecretDeals

Zoals de naam al zegt, een geheime deal. Exclusieve deals van A-merken tegen een absolute bó-dem-prijs die niet op de reguliere iBOOD te vinden zijn en die je speciaal krijgt aangeboden door een rokend figuur in regenjas. Soms is hij op Facebook te vinden. Soms op Twitter, en soms komt hij per email naar je toe, dus zorg dat je ons op alle manieren volgt!

Community

De iBOOD-dealcommunity telt bijna 2 miljoen leden! We hebben allemaal tenminste één ding gemeen: we zijn gek op mooie producten, van gave merken, tegen onweerstáánbare prijzen. Superdeals dus. De community is actief op het iBOOD Productforum , waar we ervaringen delen. Vragen aan elkaar stellen. Elkaar verder helpen. En waar we regelmatig in gesprek zijn met Product Experts: een vertegenwoordiger van de fabrikant die ál je vragen kan beantwoorden! Sociale Media ontbreken natuurlijk niet, dus ook op Twitter en Facebook spreekt de community elkaar regelmatig.