OP=OP Nike & UA - Internet's Best Online Offer Daily - iBOOD.com
Tot 48% korting
Geëindigd 15 mei 2019 23:59
Geëindigd 15 mei 2019 23:59
38%
korting
Nike Academy Trainingspak
Uitverkocht!
48%
korting
UA Sweatpants Ottoman | Dames
Uitverkocht!
35%
korting
UA Short Tech Graphic | Heren
Uitverkocht!
40%
korting
UA Short Tech Mesh | Heren
Uitverkocht!
31%
korting
UA T-shirt Branded SS | Heren
Uitverkocht!
43%
korting
UA Compressieshirt | Heren
Uitverkocht!
38%
korting
UA Trui Rival Crew | Heren
Uitverkocht!

Under Armour - It's making you better!

Under Armour is in 1996 opgericht door Kevin Plank, voormalig football-speler van de Universiteit van Maryland en is één van de grootste en snelst groeiende sportmerken ter wereld. Under Armour is het sportmerk van atleten die ontberingen niet uit de weg gaan om hun doel te bereiken. Alles draait om prestaties, tijdens training en wedstrijden, in snijdende kou en drukkende hitte.

Nike - Just do it!

Inspiratie en innovatie naar elke atleet ter wereld brengen. En volgens de filosofie van Nike ben je een atleet van zodra je een lichaam hebt. Al sinds 1962 staat de Swoosh van Nike garant voor kwaliteit. De naam Nike kwam er echter pas in 1978 en is een duidelijke verwijzing naar Nikè, de Griekse godin van de overwinning. Zo is de vraag wat je behaalt met Nike sportkledij ook meteen beantwoord ;)!

SIZE

LET OP! Dit is een opruiming en dus is de voorraad van de artikelen in deze Flash zéér beperkt. Het kan dus zijn dat sommige van de aangeboden artikelen de laatste stuks zijn en dat deze dus al binnen enkele minuten zijn weggekaapt door de wel-snelle-beslisser. Dus: WEG=WEG, OP=OP, en ben je te laat, dan ben je TE LAAT.