Internet's Best Online Offer Daily - iBOOD.com

Persberichten en info

Oprichting

iBOOD is in 2005 gestart en bekend geworden door de introductie van het fenomeen "dagaanbiedingen" binnen Europa. In dat jaar is iBOOD de eerste en de enige website in heel Europa die elke dag een nieuw, en voor het grote publiek interessant, product aanbiedt tegen de allerlaagste prijs online (iBOOD = internet's Best Online Offer Daily). Het concept slaat aan en in de loop van de jaren volgen er meer dagaanbiedingen-websites. Echter blijft iBOOD zich onderscheiden met hun scherpe aanbiedingen op echte A-merkproducten.

Een vaste waarde

Sinds 2005 wordt er elke nacht, wanneer de klok twaalf uur slaat, een nieuw A-merkproduct aangeboden op iBOOD.com. Er is nog nooit een dag overgeslagen. Zo is iBOOD een vaste waarde geworden voor alle koopjesjagers. Inmiddels komen er elke dag meerdere nieuwe aanbiedingen tegelijk online. En elke dag zijn er weer honderdduizenden koopjesjagers op iBOOD.com te vinden om die gewilde deals te scoren, want nergens op het hele internet vind je dezelfde producten goedkoper. Maar, zoals de naam al doet vermoeden, staan de dagaanbiedingen maar 24 uur online, en een aanbieding kan zomaar elk moment uitverkocht raken. Niet te lang twijfelen dus, maar direct profiteren!

Voor ieder wat wils

iBOOD is begonnen met één toffe elektronica-deal per dag. In de loop van de jaren zijn daar steeds meer deals bijgekomen en steeds meer andere soorten producten, zoals: Sports & Fashion, Home & Living, DIY, Consumables, Outdoor, Toys & Games, Safety, Kids en ook Vouchers. Eigenlijk alles wat je maar nodig kunt hebben en waarop je flink kunt besparen, komt weleens langs op iBOOD.com. Heb je iets nodig, wil je iets heel graag of denk je binnenkort iets nodig te hebben? Maar wil je niet te veel betalen? Dan kijk je elke dag even op iBOOD.com. En wil je echt niks missen? Dan abonneer je je op de nieuwsbrief en download je de iBOOD-app.

Locatie

Het hoofdkantoor van iBOOD is gevestigd in Amsterdam en heeft twee dochtervestigingen in Berlijn (Duitsland) en Poznan (Polen). Verspreid over deze locaties werken 110 medewerkers.

Community
Inmiddels hebben bijna 2 miljoen klanten een iBOOD-account. Zij profiteren van de mooie aanbiedingen op iBOOD.com en schrijven mee op het levendige iBOOD-forum. Zo laten zij weten wat ze van de aanbieding vinden of wat ze van het product vinden. Verder worden er vragen gesteld over het product, die beantwoord worden door andere forumgebruikers, moderators en in veel gevallen ook door een product-expert van het betreffende merk zelf. De reacties op het forum helpen de klanten bij hun beslissing om een product aan te schaffen of juist niet. Zo weet je in ieder geval zeker dat je geen kat in de zak koopt. Samen met de iBOOD-community won iBOOD in 2009 de prestigieuze titel "Website van het jaar". In alle jaren die volgden bleven iBOOD en de community in de prijzen vallen.

"Website van het Jaar"-awards

In 2009 en 2010 won iBOOD de "Website van het Jaar"-award.

Vanaf 2011 werden er categorieën toegekend aan de "Website van het Jaar"-awards.

2011   E-commerce: Beste website & Populairste website
2012   E-commerce: Populairste website
2013   E-commerce: Beste website & Populairste website
2014   Shopping: Populairste website
2015   Voordeel: Populairste website
2016   Voordeel: Populairste website
2017   Voordeel: Populairste website
2018   Voordeel: Populairste website
2019   Voordeel: Populairste website

Contact

Neem contact met ons op via press@ibood.com of maak gebruik van het contactformulier. We helpen je graag verder!

Hieronder een overzicht van recente persberichten:

02-09-2019

iBOOD completes management buy-out

16-01-2015

Media-Saturn neemt meerheidsbelang in iBOOD

27-10-2014 

iBOOD.com lanceert nieuwe website, de daily deal markt wordt volwassen.

31-01-2014 

iBOOD.com versnelt groei door strategische samenwerking met METRO GROUP