Byron Deurbellen - Internet's Best Online Offer Daily - iBOOD.com
Tot 73% korting
Geëindigd 4 juni 2020 23:59
Geëindigd 4 juni 2020 23:59
52%
korting
Byron BY201 Draagbare Deurbel
Uitverkocht!
68%
korting
Smartwares Video Deurbel
Uitverkocht!

Een deurbel die je altijd hoort
Er is niets zo vervelend als een deurbel die je niet (goed) hoort. Bezoekers moeten meerdere malen aanbellen, of denken dat je niet thuis bent. Je kunt je oude deurbel gemakkelijk zelf vervangen voor een nieuw exemplaar, of een extra deurbel aanschaffen. Dat laatste is vooral erg praktisch als de bel alleen op bepaalde plaatsen in je woning niet goed te horen is. Bijvoorbeeld als je vaak in de tuin of de schuur bent, of een atelier of kantoor aan huis hebt.

Waarom een draadloze deurbel?
Een draadloze deurbel is erg gemakkelijk en snel te monteren. Je hoeft namelijk geen kabels te trekken in je woning. Zodra er op de bel gedrukt wordt, gaat er een radiografisch (dus draadloos) signaal naar de gong, die vervolgens de gewenste beltoon geeft.

Waar moet je op letten als je een draadloze deurbel aanschaft?
Hoe groot is je woning? De meeste draadloze deurbellen hebben een (onbelemmerd!) bereik van 60 meter. We hebben ook modellen die onbelemmerd tot 100 meter overbruggen; sommigen hebben zelfs een bereik van maar liefst 200 meter! Het signaal gaat door ramen, deuren en muren maar zwakt dan wel af. Meet hoeveel ruimte je beschikbaar hebt voor de deurbel en kies daarna een passend model.