Glaswerk - Internet's Best Online Offer Daily - iBOOD.com
Tot 80% korting
Geëindigd 1 december 2021 16:17
Geëindigd 1 december 2021 16:17
40%
korting
Leonardo Glazen Karaf | 1 l
Uitverkocht!

Leonardo

Al sinds 1972 brengt Leonardo een echt Italiaans gevoel in je huis. Het glaswerk van Leonardo wordt gemaakt met liefde en is, ondanks zijn Italiaanse design en naam, een merk van het Duitse Glaskoch met dito kwaliteit. Deze glazen gaan dus lang mee en zorgen voor een sfeer die al je zintuigen aanspreken.

RCR Cristalleria Italiana

Alle glazen van RCR Cristalleria Italiana worden gemaakt met Luxion. Ultra-helder glas dat niet alleen waanzinnig gebruiksvriendelijk is, maar zich ook nog eens 's werelds eerste eco-glas mag noemen. Bij de productie komt alle energie uit duurzame energiebronnen en worden er géén zwaar vervuilende materialen gebruikt. 

Schott Zwiesel

Wereldwijd vertrouwen meer dan 3000 partners uit de gastronomie maar ook particulieren op Schott Zwiesel. En terecht want over de jaren (sinds 1872!) heeft Schott Zwiesel niets anders dan kwaliteitswerk afgeleverd! Het bedrijf is opgericht door Anton Müller die zich specialiseerde in klein glaswerk en heeft zich daarna ontwikkeld als een van de specialisten op het gebied van het fabriceren van glazen. Hierbij staan vakmanschap en geraffineerdheid hoog in het vaandel.